Retourneren

Retourneren gebeurt BINNEN de 14 dagen. Deze termijn gaat in wanneer wij het pakketje bij de leverancier hebben afgegeven

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant. 

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Miss Miauw zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. 

Eventuele extra kosten ten gevolge van de keuze van de Klant voor een andere wijze van levering dan de door Miss Miauw geboden goedkoopste standaard levering worden niet terugbetaald.

Miss Miauw betaalt de Klant terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de Klant de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij de Klant uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen de Klant voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Daarom kan je best je pakket retour zenden met een trackingcode van Bpost zodat je een bewijs van verzending hebt. Indien wij een retour ontvangen die niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, gaan wij niet over tot de uitbetaling van je aankoop. 

 

RETOURADRES

Miss Miauw

Hoefstraat 4

3560 Lummen 

Stay in touch

Schrijf je in voor meer Miss Miauw nieuws

missmiauw.be © 2024. All rights reserved.
Created By ITcreation.be