About me

Over mij

Heel mijn leven ben ik al omringd door katten. Toen ik 2 jaar was, kreeg ik mijn eerste kat, Poesie. Omdat ik niets anders kon zeggen, werd dat haar naam. Thuis was ook iedereen gek van katten dus er waren altijd wel meerdere kattenvriendjes om mee te knuffelen.

16 jaar geleden is Rhana in mijn leven gekomen, een blauw Brits Korthaar. Zij is mijn alles en ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten doen. Daarna is Snoetje gekomen, mijn huiskat van 10 jaar met een superschattig, gevlekt snoetje. Zij is in november 2021 onverwachts overleden aan kanker. Het is hartverscheurend om je lieveling af te geven.  Wat mis ik haar!

En dan zijn er ook nog mijn 4 Neva Masquerade katten. De Neva is de color point variant van de sibeer, dwz dat zij een lichte vacht hebben met enkel de uiteinden van het lichaam die donker gekleurd zijn en zij hebben blauwe ogen.

In 2020  ben ik mijn cattery gestart, Cattery Precious Kayli.

Kayli, Maximus en Chloé komen uit Rusland en Amora is de dochter van Kayli & Maximus.

Regelmatig heb ik kittens en die kleine witte fluffy wondertjes vullen mijn hart met zoveel liefde.

over mij
over mij 2

Hoe Miss Miauw is ontstaan

Omdat ik altijd al gefascineerd ben geweest door katten ben ik de opleiding kattengedragstherapeute gaan volgen aan de Kattenacademie in Apeldoorn, NL. Ik merk dat veel mensen met vragen zitten over hun katten, de opvoeding ervan en hoe met bepaalde problemen om te gaan. Daar heb ik ook de basis kattentrimmen gevolgd en daarna ben ik me gaan specialiseren bij de trimopleiding van ‘Begrijp je Kat’ in Tiel, NL. Ik vond het vanaf het eerste moment zo leuk om te doen! Het geeft me een fantastisch gevoel als ik een kat kan helpen haar vacht te verzorgen zodat ze zich terug goed in haar vel voelt. En tegelijkertijd kan ik ze, als ze het toestaan ook knuffelen! Dat is de reden dat ik mijn eigen kattentrimsalon Miss Miauw 3,5 jaar geleden heb opgestart.  Ondertussen is dit mijn fulltime job.

Hoe fantastisch is het als je iedere dag opstaat en weet dat je mag doen wat je super graag doet.  Ik ben zo dankbaar dat ik iedere dag met katten mag werken, dreams can come true!

Maak een afspraak

Over mij

Nog leuke weetjes

  • Ik hou ontzettend veel van de natuur. Dit is voor mij de ideale plek om even tot rust te komen. Vaak neem ik 1 van de Neva’s mee wandelen en kunnen we samen genieten. Deze avonturen kan je meevolgen in mijn verhaal op instagram & facebook.
  • Voor Miss Miauw heb ik 17 jaar voor het cosmeticabedrijf Estee Lauder Companies gewerkt als vertegenwoordigster en beauty Expert. De passie voor huidverzorging en make-up heb ik nog steeds want vind het wel belangrijk er goed (fris en jong) te blijven uitzien
  • Ik drink heel graag bubbels; Champagne, prosecco…
  • Ik hou van Designer Karl Lagerfeld en zijn kat Choupette. Vind het altijd leuk om er een handtas of t-shirt van te hebben, zolang er maar een kat opstaat
  • Ik ben altijd wel te vinden voor een leuk feestje. Lekker dansen op de dansvloer

Stay in touch

Schrijf je in voor meer Miss Miauw nieuws

missmiauw.be © 2024. All rights reserved.
Created By ITcreation.be